середу, 19 грудня 2012 р.

Відкрите бета тестування Steam for Linux

Тільки що, в групі Steam for Linux з'явилося оголошення про подію, яку всі так довго чекали: клієнт Steam для Linux тепер в стадії відкритого бета-тестування. Всі, кому досі не прийшло запрошення тепер можуть абсолютно вільно і без танців з бубном запускати клієнт.
Програма бета-тестування Steam for Linux тепер відкрита для всіх! Для того, щоб взяти участь в беті, вам необхідно завантажити останню версію клієнта Steam Linux (тут) або оновити вже встановлений клієнт до останньої версії.

Крім того, ми тепер відстежуємо баги в Steam для Linux за допомогою GitHub. Це дає нам кращий інтерфейс, ніж на форумах, які використовувалися під час закритої бети. Репозиторій Steam для Linux (зараз порожній) — публічний, що дозволяє кожному, у кого є безкоштовний обліковий запис GitHub, створювати нові тікети, змінювати старі, або відслідковувати баги в багтрекері. Репозиторій містить readme-файл (README.md), що описує як створити новий тікет (в ньому зазначений такий же формат, який використовувався при закритій беті).

Команда розробників продовжить працювати над вже описаними на форумі проблемами, але настійно рекомендується повідомляти про нові помилки використовуючи інтерфейс багтрекера GitHub. Підфоруми залишаться відкритими, так що люди зможуть приєднатися або продовжити вже початі обговорення клієнта Steam для Linux.

І, нарешті, останнє, але не менш важливе, тепер у нас є репозиторій, який містить інсталяційний пакетом Steam. Також, існує поштова розсилка для анонсів оновлень пакету. Для підписки, використовуйте сторінку публічного mailman'а яка знаходиться тут: https://list.valvesoftware.com/cgi-bin/mailman/listinfo/steamrepo.

А ось зміни для поточного релізу:

  • Клієнт Steam для Linux перейшов у стадію відкритої бети. 
  • Linux — Виправлено підвищене споживання ресурсів CPU клієнтом Steam під час гри в Team Fortress 2.
  • Linux — Виправлено падіння оверлея при запуску Cubemen.
  • Big Picture — Покращено поведінку переходу назад в інтерфейсі.
  • Big Picture — У магазині додані таймери знижок та інші елементи інтерфейсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар