понеділок, 17 грудня 2012 р.

Розпочалася публікація інсталяційних збірок для гілок FreeBSD, що знаходяться в розробці

Розробники проекту FreeBSD оголосили про початок періодичного формування інсталяційних образів і зрізів базової системи для гілок FreeBSD, що знаходяться в розробці. Раніше вже були спроби налагодити випуск подібних снапшотів, але вони носили характер індивідуальних проектів і не розміщувалися на офіційних серверах проекту.


Скориставшись проміжними зрізами користувачі можуть швидко і без зайвих ускладнень протестувати поточний стан кодової бази проекту, поекспериментувати з новими можливостями, оцінити роботу інсталятора та перевірити підтримку нового обладнання. Досить звантажити свіжий iso-образ і записати його на CD або USB Flash.

В даний час тестові збірки доступні для гілок 10.0-CURRENT (amd64, i386, powerpc, powerpc64) і 9.1-PRERELEASE (amd64, i386). Слід зазначити, що збірки 9.1-PRERELEASE незважаючи на назву формуються на базі гілки 9-STABLE і не ідентичні гілці 9.1-RELEASE. Снапшоти для гілки 8-STABLE поки не доступні.

Для публікації анонсів, пов'язаних з підготовкою інсталяційних снапшотів, введений в дію новий список розсилки freebsd-snapshots.

Немає коментарів:

Дописати коментар