четвер, 7 березня 2013 р.

Компанія Red Hat очолила розробку OpenJDK 6

Компанія RedHat анонсувала прийняття на себе провідної ролі у проекті OpenJDK 6. Цей крок збільшує внесок компанії в розвиток і розширення Java-товариства і в майбутнє Java як провідної платформи для критично-важливих корпоративних додатків. Крім ухвалення лідерства в співтоваристві OpenJDK 6, RedHat буде відігравати провідну роль у визначенні шляхів розвитку проекту OpenJDK.

У раді OpenJDK компанію буде представляти Ендрю Хейлі (Andrew Haley), який від імені Red Hat візьме участь у визначенні майбутнього Java і OpenJDK. Залишаючись провідним контрибутором спільноти OpenJDK протягом більш ніж п'яти років, відповідно до угоди з Sun Microsystems, компанія Red Hat вважає, що зусилля варто направляти на покращення загальної продуктивності і керованості, одночасно розширюючи функціональність в області динамічної масштабованості і хмарних обчислень.

Рішення очолити розробку OpenJDK 6, можливо, пов'язано з недавньою новиною про згортання проекту IcedTea і концентрації поточних зусиль Oracle виключно на розробці Java 7+.

Немає коментарів:

Дописати коментар